Gabriela Cristea, primele declarații după botezul fiicei ei: „Eu, Victoria și Tavi am fost emoționați…”

Gabriela Cristea, primele declarații după botezul fiicei ei: „Eu, Victoria și Tavi am fost emoționați...”

Gabriela Cristea, primele declarații despre botezul fiicei ei. Vedeta TV și soțul ei, Tavi Clonda Clonda, au avut un weekend plin de emoții. Cei doi și-au botezat copila, pe micuțșa Bella Victoria Margot, iar prezentatoarea TV a ținut în primele declarații de după botez să le mulțumească celor care au fost alături de ei.

 

„Bella Victoria Margot a venit în randul creștinilor. Îi multumim din suflet preotului care a oficial slujba de Încreștinare, precum și nașilor Cristina Siscanu Ionescu, Andreea Arama, Madalin Augustin Ionescu  și Tudor-Alessandro Marian. Organizatorii au fost la mare înălțime și ne-au oferit servicii de calitate. Eu, Victoria și Tavi am fost emotionați și ne-am bucurat că ne-au onorat cu prezența lor artiștii care au animat petrecerea. Oaspeților le multumim că au fost lângă noi în aceste momente fericite, unice și importante din viața noastră”, a scris Gabriela pe contul ei de Facebook.

„Mulțumim Domnului pentru Victoria!”, a scris și Tavi Clonda pe Instagram.

Citește și:  Cum și-a făcut apariția Gabriela Cristea, la botezul fiicei ei! A atras toate privirile

 

Tavi și Gabriela și-au creștinat fetița, pe micuța Victoria Bella Margot, la o biserică din Corbeanca, iar apoi au petrecut la un restaurant din zona Pipera. „Acum suntem bine, ne-am liniştit, a fost puţină agitaţie în timpul botezului şi după. Am încercat apa din cristelniţă. În rest eu m-am agitat un pic pentru că a fost gălăgioasă spre finalul slujbei. Totul a fost bine la biserică şi eu am fost liniştită”, a mai spus Gabriela după botez.

 

Cristea a strălucit la botezul fiicei ei, într-o rochie albă, lungă și vaporoasă, ce i-a pus în evidență silueta de după naștere. Îndrăgita prezentatoare TV a slăbit 10 kilograme de când a devenit mămică și arată spectaculos.

Citește și: