Vedeta TV s-a chinuit foarte mult să devină mamă, iar după ce a adus-o pe lume pe Bella Victoria, viața ei s-a schimbat total, fiind toată numai un zâmbet. Mai mult, ea și soțul ei, Tavi Clonda, au dezvăluit în numeroase rânduri că-și mai doresc un copil, iar acum li s-a împlinit, în sfârșit, dorința.

„Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati și mami fac planuri iar Victoria o sa aiba grijă de suri-frățior”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook, vineri, chiar de ziua ei,  la scurt timp după ce s-a aflat că este gravidă.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV a mărturisit că nu se aștepta ca o asemenea minune să se întâmple așa curând, având în vedere că la prima sarcină a făcut mai multe tratamente de fertilizare pentru a rămâne gravidă.

Citește și: Bon Jovi revine la București. Unde și când va concerta. Vezi și cât costă biletul

Gabriela Cristea nu se aștepta să fie însărcinată

„Eu nu mă aşteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simţeam a fi însărcinată. Ţineam cură de slăbire, îmi doream aşa, să facem lucruri pentru noi. Şi m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic aşa, nu îmi suna nimeni la uşă. Nu a venit o zi, 2, 3…şi tot aşa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul aşa…dar nu am terminat bine de făcut testul şi am văzut două liniuţe, era să leşin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea şi el şi i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea, potrivit Wowbiz.ro.

 

„Da, sunt însărcinată. Azi mi-am pus şi o rochie mai strâmtă ca să se vadă. Sunt gravidă de ceva vreme. Victoria este foarte fericită, ştie că va fi surioară mai mare. Deocamdată nu ştim dacă va fi frăţior sau surioară”, a mai spus vedeta  în emisiunea pe care o prezintă.

Gabriela Cristea a declarat în luna aprilie că își dorește foarte mult să devină din nou mamă, însă nu mai are curaj să-i ceară lui Dumnezeu o asemenea minune. ” Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit”, spunea Gabriela.

Citește și: