Gabriela Cristea a șocat cu două fotografii postate la prima oră: ”Ce s-a întâmplat!????”

Gabriela Cristea a socat cu doua fotografii

Gabriela Cristea este foarte prezentă pe rețelele de socializare, unde postează la orice oră. Nu se ferește de fanii săi, nu se ascunde de aceștia, având o relație specială cu ei.

Azi, însă, i-a susprins pe aceștia cu două fotografii în care nu e chiar în cea mai bună formă. 'Inca chioara' de somn, noaptea a fost prea scurta'. Buna dimineata si voua!', a scris ea în dreptul a două imagini care o înfățișează abia trezită din somn și frecându-se la ochi, cu o expresie ușor bosumflată.

'Ce s-a întâmplat!????', au reacționat imediat fanii, care sunt obișnuiți să o vadă mereu doar în cea mai bună formă.

'Gabi, de ce ești suparată?', o întreabă altcineva. 'Esti suparata. Buna dimineata, dar oricum esti frumoasa!', îi scrie altcineva.

În cea mai bună formă sau nu, fanii loiali tot o laudă: „Tare draga imi esti, atata de naturala si de faina'.

'Ești frumoasă oricum', 'Superbă și naturala!', 'Ai un ten perfect' – sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

'Gabriela , ești Frumoasã!!! Fără filtru, fără machiaj, doar apă și săpun, e un mare curaj admirabil de a demonstra Frumusețea exterioara și interioară!!!', îi scrie vedetei altcineva, semn că pentru fani nu contează cum pozează, ei o vor vedea întotdeauna pe Gabriela Cristea ca fiind un idol.

Vezi și Gabriela Cristea a fost diagnosticată cu obezitate de gradul 1. Câte kilograme cântărea vedeta și ce a determinat-o să slăbească

Citește și:

Soția lui Alin Oprea confirmă despărțirea de artist? Mesajul care îi dă de gol

Ce frumos este băiețelul Claudiei Pavel (Cream)! Noah are 7 ani și seamănă foarte bine cu mama sa