Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au stabilit data nunții. Toate detaliile despre marele eveniment

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au stabilit data nunții. Toate detaliile despre marele eveniment

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc de nuntă. Ei se vor căsători religios, luna aceasta,şi o vor creştina pe micuţa Thea Iris la începutul lunii septembrie. 

 

„Le-am luat pas cu pas. Mai întâi am făcut cununia civilă, am făcut doi copii și acum facem și cununia religioasă”, a declarat Tavi, într-o emisiune TV. „O să fie foarte emoționant și frumos, într-un cadru mai restrâns. Pe 24 august vom face nunta, iar botezul în septembrie. Petrecerea de cununie va fi una mai intimă, probabil că o să o facem chiarla noi în curte, dar botezul va fi mai spectaculos cu peste 100 de invitați și cred că atunci o să dansăm noi pentru prima dată ca soț și soție”, a mai spus artista.

Cei doi îi vor avea ca naşi pe Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu. Gabriela vrea ca până atunci să scape de kilogramele în plus, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, astfel că se află la dietă.

Thea Iris s-a născut în luna martie

”Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu  legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie’’, a mărturisit Gabi.

Gabriela Cristea a povestit că soțul ei i-a pregătit o surpriză de proporții. Și a dus-o recent la Viena, la concertul lui Pink, pe care vedeta TV o admiră foarte mult.

„Fata asta mi-a arata ca viata merge mai departe, în cel mai greu moment din viata mea. Sotul meu mi-a facut o surpriza de senzatie ca a luat bilete la concert”, a scris Gabriela pe o rețea de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie superbă. Cele două fete ale lor, Thea Iris, care a venit pe lume în  luna martie, și, Bella Victoria, sunt extrem de frumoase și  au moștenit de la mama lor ochii albaștri.

Citește și: