Fursecuri umplute cu ciocolată albă

Fursecuri umplute cu ciocolată albă

Fursecuri umplute cu ciocolată albă- reginele fursecurilor de pe masa de sărbătoare!

Ingrediente:

  • 100 g făină de migdale
  • 100 g făină de grâu
  • 80 g zahăr pudră
  • 80 g unt
  • 3 gălbenușuri
  • 50 g ciocolată albă
  • zahăr pudră
  • 1. Se pune untul la topit la bain-marie și, între timp, se amestecă făina de migdale cu zahărul, făina de grâu și apoi se adaugă untul topit.
    2. Se adaugă și gălbenușurile și se amestecă bine cu mâna. Se acoperă vasul cu un șervet și se lasă la rece pentru 30 de minute.
    3. Din aluat se rup apoi mici bucăți care se modelează între palme și se așază în tava de copt tapetată cu hârtie. Aceste fursecuri se coc 15 minute.
    4. Între timp, se topește ciocolata albă și, odată coapte și răcite, fursecurile se ung cu ciocolată, se lipesc câte două și se pun pe platoul de servit. Se presară cu zahăr pudră.

    Sursa foto:Hepta