Ingrediente

  • 300 g zahăr
  • 100 g unt moale
  • 8 linguri unt de arahide
  • 2 ouă
  • 2 lingurițe esență de vanilie
  • 310 g făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 200 g ciocolată
  • 1. Se amestecă zahărul, untul moale și untul de arahide până ce se obține un amestec cremos și omogen.
    2. Se adaugă ouăle și vanilia și se mixează. Făina se amestecă bine cu praful de copt, se cerne și se adaugă peste ouă.
    3. Se adaugă ciocolata și se amestecă din nou foarte bine.
    4. Între palme se modelează fursecuri din mici bile de aluat, se pun în tava de copt tapetată cu hârtie, se aplatizează ușor și se lasă la copt aproximativ 10-12 minute. Se scot pe grătar și se lasă la răcit înainte de a fi servite.

    Sursa foto:Thinkstock