Fursecuri cu miere

Fursecuri cu miere

Cele mai fragede și mai aromate fursecuri cu miere pe care le-am mâncat, pardon, pe care le-am devorat în ultima vreme. Încercați neapărat rețeta, vă veți îndrăgosti de ea!

Ingrediente

  • 280 g făină
  • 165 g unt moale
  • 180 g zahăr
  • 2 ouă
  • 60 ml miere
  • 2 lingurițe praf de ghimbir
  • o linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță praf de cuișoare
  • 1/4 linguriță sare
  • o lingură apă sau suc de portocale
  • 2 lingurițe coajă rasă de portocale
  • 1. Se amestecă făina, ghimbirul, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și sarea.
    2. Separat, se amestecă untul cu zahărul până ce se obține o cremă, se adaugă ouăle și mierea, apoi sucul și coaja de portocală.
    3. Se adaugă apoi, treptat, amestecul cu făină, se omogenizează și se lasă la rece 30 de minute.
    4. În tava de copt tapetată cu hârtie se pun mici cantități de aluat, se aplatizează ușor și se lasă la copt 15 minute maximum.

    Sursa foto:Shutterstock