● 100 g fulgi de ovăz

● 75 g unt nesărat
● 75 g unt sărat

● 180 g zahăr brun

● 2 lingurițe praf de copt
● 1/2 linguriță bicarbonat

● 1/2 linguriță sare

● un ou
● 2 lingurițe ghimbir pudră

● 2 lingurițe scorțișoară pudră
Pentru umplutură:
● 250 g mascarpone

● 2-3 linguri zahăr pudră

● esență de vanilie
1. Se mărunțesc fulgii de ovaz și se amestecă apoi cu făina, praful de copt, bicarbonatul, sarea, ghimbirul și scorțișoara.
2. Se amestecă untul cu zahărul, se adaugă oul, se amestecă și apoi se combină cu amestecul de la punctul 1.
3. Se formează mici bile care se aplatizează în momentul în care se pun în tava de copt tapetată cu hârtie de copt. Se coc 12 minute și se lasă la răcit.
4. Mascarpone se mixează cu zahărul și esența de vanilie și apoi se taie fursecurile pe mijloc și se umplu cu această cremă.

Sursa foto:Shutterstock