Ingrediente: ● 2 gălbenușuri ● 100 g zahăr pudră ● 120 g unt ● 240 g făină ● 1/2 plic praf de copt ● sucul și coaja de la 1/2 lămâie
Mod de preparare: 1. Se amestecă gălbenușurile cu zahărul și sucul și coaja rasă de lămâie.
2. Se adaugă untul topit, se amestecă și se adaugă făina amestecată în prealabil cu praful de copt. După completa amestecare, se învelește în folie.
3. Se taie apoi din aluat sau se modelează bile care se coc 15 minute în tava tapetată cu hârtie.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_carmen-harra.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_singal-telegram-whatsapp-1024x576.png)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_di-1024x576.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_ana-iubita-fuego-paul-surugiu-.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_bani-leonard-doroftei.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_mihai-sturzu.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811871.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811780.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811723.jpg)