Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

Rețeta asta de fursecuri cu gem este una dintre cele mai simple rețete de fursecuri dar, cu rețeta asta obținem cele mai bune fursecuri!

Ingrediente

  • 200 g făină
  • un plic praf de copt
  • 50 g făină de migdale
  • un praf sare
  • 100 g unt
  • 100 g zahăr
  • 2 gălbenușuri
  • Pentru servit:

  • gem, după gust
  • 1. Se amestecă făina cu praful de copt, făina de migdale și sarea.
    2. Untul se freacă bine cu zahărul și, după ce se obține o cremă omogenă, se adaugă gălbenușurile, se amestecă
    și apoi se pune amestecul de făină. Se omogenizează totul și se pregătește tava de copt care se tapetează cu hârtie specială.
    3. Din aluat se iau mici bucăți de mărimea unei nuci, se așază în tavă și, cu degetul, se face o adâncitură pentru gem. Se lasă 12 minute la cuptor și apoi, după răcorire, se umplu cu gem.

    Sursa foto: Shutterstock