Fursecuri bicolore

Fursecuri bicolore

Rapid de făcut, rapid de mâncat…asta se poate spune despre aceste delicioase fursecuri bicolore!

Ingrediente

  • 220 g făină
  • 120 g zahăr
  • 125 g unt
  • un ou
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf sare
  • Pentru copt:

  • zahăr cristale
  • Pentru servit:

  • 100 g ciocolată neagră
  • 1. Untul se amestecă bine cu zahărul.
    2. Făina se amestecă ușor cu sarea, praful de copt şi apoi se adaugă oul.
    3. Se amestecă apoi cu untul şi zahărul şi, după completa omogenizare,
    se întinde aluatul pentru fursecuri și se decupează cu o formă de
    inele. Se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie.
    4. Se presară cu zahăr, se lasă 10 minute la cuptor şi apoi, după ce se scot și se răcesc uşor, se înmoaie pe jumătate în ciocolată topită.

    Sursa foto: Shutterstock