Fuego face echipă cu Daniela Condurache și Laura Lavric

Fuego face echipă cu Daniela Condurache și Laura Lavric

Interpreții Fuego, Laura Lavric și Daniela Condurache se iau la întrecere pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde din platoul lui Dan Negru.

 

Fuego, alături de interpetele de muzică populară Daniela Condurache și Laura Lavric vin în show-ul “Te pui cu blondele?” în această seară.

“Problema este că m-ai pus între două moldovence și va fi nenorocire, pentru că amândouă vorbesc foarte mult”, îi mărturisește Fuego lui Dan Negru, la începutul emisiunii. Vom vedea dacă cele două îndrăgite interprete de muzica populară îl vor lăsa pe Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, să vorbească pe parcursul show-ului.

Cei trei invitați vor povesti întâmplări haioase, vor spune bancuri dintre cele mai amuzante și vor avea de trecut câteva probe pregătite pentru ei de blondele din emisiune. De exemplu, vor trebui să spună cu ce afecțiuni pot fi tratate ridichea neagră, slănina, sarea și ceapa, dar și ce cântece li s-ar potrivi președintelui Klaus Iohannis, lui Adrian Mutu și lui Viorel Lis.
De asemenea, în platoul emisiunii va veni astrologul Mariana Cojocaru care le va face câteva previziuni celor trei invitați.

Când se va căsători Fuego și în ce perioadă a anului vor avea parte de mari câștiguri financiare Daniela Condurache și Laura Lavric se va afla de la ora 20.30, la Antena 1.

 

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)