Frumoasa Monica Bellucci riscă să ajungă la închisoare. Ce acuzații i se aduc celebrei actrițe

Cele mai frumoase coafuri de la Cannes 2017

Frumoasa Monica Bellucci riscă să ajungă la închisoare. Celebra actriță  italiană este acuzată de evaziune fiscală şi spălare de bani în Elveţia şi Luxemburg, în perioada 2011-2013.

 

Monica Bellucci,  cea mai în vârstă fata Bond din istoria francizei James Bond, e acuzată de fiscul francez de evaziunea fiscală între 2011 şi 2013, pe vremea când era căsătorită cu actorul francez  Vincent Cassel.

Tribunalul Federal elveţian a fost de acord să ofere sprijin autorităţilor franceze în ancheta care o are în vizor pe Monica Bellucci (53 de ani). Fiscul francez va putea astfel să afle detalii privind situaţia financiară din conturile bancare din Elveția ale actriţei care a jucat în ultimul film din seria James Bond.

Citește și: Primele imagini oficiale cu prințul Louis, alături de micuța prințesă Charlotte. Te topești! Ce secret ascund aceste fotografii

 

E acuzată că ar fi „spălat” 2.000.000 de euro

Actrița italiană, în vârstă de 54 de ani, și-a declarat rezidenţa fiscală în Londra, în perioada 2011-2013, însă fiscul francez nu a fost de acord pentru că la vremea respectivă era încă măritată cu Vincent Cassel. Era, de asemenea, suspectată încă de atunci că are un cont secret în Elveția.

O investigaţie iniţiată inclusiv de Fiscul elveţian a descoperit că până în 2014 , actriţa care avea mai multe conturi deschise pe diferite nume, desfăşura activităţi financiare în paradisul fiscal din Insulele Virgine Britanice. Bellucci a reuşit însă în 2016 să convingă Tribunalul Federal Administrativ să nu le permită autorităţilor franceze să aibă acces la informaţiile privind conturile ei bancare din Elveția. Astfel, cazul ei a ajuns la Tribunalul Federal. Avocatul lui Bellucci, Marc Vaslin, de origine franceză, a declarat pentru presa eleveţiană că „autorităţile franceze nu ar trebui să primească astfel de informaţii niciodată”.

Monica Belluci are două fete

„Clienta mea s-a născut în Italia şi şi-a ales ca rezidenţă fiscală Regatul Unit. Nu e cetăţean francez care îşi ascunde banii în Elveţia și nu avea rezidența fiscală în Franța”, a explicat avocatul. În acelaşi dosar, ea e acuzată că ar fi „spălat” 2 milioane de euro în băncile din Luxemburg, folosind o companie de imobiliare fictivă, pe nume Aqua, la care era acţionară împreună cu Vincent Cassell.

Monica Belluci  are doi copii Deva Cassell (13 ani) şi Leonie, în vârstă de 7 ani, cu fostul ei soț, Vincent Cassel, de care a divorțat în 2013, după ce în presă au apărut informații că acesta o înșela. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani. Povestea de dragoste dintre Vincent Cassel, 51 de ani, şi Monica Bellucci, 53 de ani, a început în timpul filmărilor pentru filmul „L’appartement”, în anul 1995. După 4 ani de relaţie, în 1999, actorii s-au căsătorit, devenind mai târziu părinţii a două fete, Deva, născută în 2004, şi Leonie, născută în 2010. Cei doi şi-au petrecut ultimii ani din mariaj locuind separat, Monica petrecând cea mai mare parte a timpului la Londra şi Roma, iar el la Paris.

Citește și:

Loading...