Friptură de iepure cu usturoi

friptura-de-iepure-cu-usturoi

Perfect iese friptura de iepure dacă o gătești așa! Îți recomand o porție de friptură de iepure cu usturoi…alături de o mămăligă fiebinte sau de un piure de legume! 

Ingrediente pentru friptură de iepure cu usturoi:

● 4 pulpe de iepure
● 2 litri supă de legume
● 50 g unt

● 2 linguri ulei
● 6 căței usturoi
● verdeață, după gust
● sare ● piper

1. Carnea porționată se pune la fiert în supa de legume. Se lasă 15 minute, apoi se scot pulpele și se lasă 15 minute la scurs.
2. Într-o tigaie se topește untul în ulei și, când face spumă, se pune carnea.
3. Se pun și cățeii de usturoi întregi, sare și piper și se lasă 15 minute la prăjit, întorcând carnea de iepure periodic.