Ingrediente: 500 g carne de vită tocată
  • 4 caăței usturoi
  • o ceapă
  • 1/2 legatură pătrunjel
  • o linguriță coriandru pisat
  • o linguriță chimen pisat
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1/4 linguriță boia iute
  • 1/4 linguriță piper negru
  • Pentru frigere:

  • o ceapă roșie
  • 1. Se pun bețele de frigărui în apă caldă să se umezească bine timp de 30 de minute.
    2. Se pisează usturoiul și se pune peste carne, adaugând ceapa tocată mărunt sau trecută prin răzătoare.
    3. Se adaugă toate condimentele, se amestecă bine și se formează chiftele care se lasă la frigider 30 de minute.
    4. Se curăță ceapa roșie și se taie fâșii mai mari, apoi se înfig chiftelele pe bețisoare alternativ cu ceapa. Aceste frigărui cu carne tocată se lasă pe grătar maximum 10 minute.

    Sursa foto:Shutterstock