Frigărui ca în India

Frigărui ca în India

Trebuie să încerc neapărat aceste frigărui din carne de miel…iubesc toată mâncărurile indiene!

Ingrediente

  • 600 g carne de miel
  • 2 pahare mici de iaurt
  • 2 lămâi
  • 3 linguri pudră de tandoori
  • 4 linguri suc de lămâie
  • 4 linguri ulei
  • 2 căței usturoi
  • sare
  • piper
  • 1. Se amestecă iaurturile bine bătute cu sucul de lămâie, usturoiul pisat, uleiul și pudra de tandoori. Se potrivește de sare și piper.
    2. Se taie carnea cuburi, se amestecă bine în marinata preparată anterior și se lasă la frigider pentru o oră.
    3. Carnea se înfige apoi în țepușe pentru frigărui, alternativ cu felii de lămâie și se pune la cuptor pentru 30 de minute sau pe grătar 15 minute.
    4. Între timp, orezul se fierbe în apă măsurată de 3 ori cantitatea lui și cu un pic de șofran. Se aduc frigăruile la masă împreună cu orezul fiert.

    Sursa foto:Shutterstock