Ingrediente:

● un piept de pui
● 4 cepe

● 2 linguri bulion
● sucul a două lămâi
● boia

● 4 linguri ulei
● sare

● piper

1. Într-un vas se pun două linguri de ulei, sucul celor două lămâi, boia, sare, piper. Se taie
carnea pentru frigărui în formă de cuburi care se pun în amestecul cu ulei și se lasă 30 de minute la rece.
2. Între timp, în restul de ulei se pune ceapa la călit. Se lasă 2 minute și apoi se toarnă 2-3 linguri de apă. Se lasă să se evapore și apoi se adaugă din nou apă. După 15 minute, se pune bulionul desfăcut cu puțină apă și se lasă la fiert 15 minute, sa scadă complet. Se potrivește gustul de sare, piper și boia.
3. Pe grătarul încins se pun țepușele de frigărui cu carnea de pui pe ele, se lasă să se rumenească și se aduc la masă cu sosul de ceapă deasupra.

Sursa foto:Shutterstock