Miley Cyrus e celebră, dar mai are încă 4 frați și surori. Cum arată și cu ce se ocupă mezina Noah, la 19 ani

Miley Cyrus e celebră, dar mai are încă 4 frați și surori. Cum arată și cu ce se ocupă mezina Noah, la 19 ani

Fără îndoială, cea mai cunoscută din familia Cyrus e Miley, fosta Hannah Montana. Sigur, și tatăl ei, Billy Ray Cyrus, actor și cântăreț, este celebru, dar în rândul altui public.

O membră a familiei Cyrus începe însă să se remarce, Noah.

Tânăra e la început de drum, la cei 19 ani ai săi. E actriță de la vârsta de 2 ani, apărând inclusiv în 'Hannah Montana', și cântăreață și îi seamănă surorii sale dintr-un punct de vedere. E complet dezinhibată și nonconformistă și, judecând după atitudinea afișată, are multe șanse să se remarce în showbiz.

În 1017, când avea doar 17 ani, Time a inclus-o în topul 100 al celor mai influenți adolescenți. De altfel, tânăra e foarte activă pe conturile de socializare, unde nu are niciun fel de inhibiții, ea pozând atât în lenjerie intimă, cât și topless.

Billy Ray Cyrus și soția lui, Tish, au împreună cinci copii: trei născuți din această relație și doi ai ei, înfiați de cântăreț. Acesta mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară. De-a lungul vremii, Billy Ray și soția lui au depus, pe rând, de mai multe ori, actele de divorț, dar de fiecare dată s-au împăcat.

Vezi și Miley Cyrus s-a casatorit cu Liam Hemsworth. O poveste de dragoste lunga, cu suisuri si coborasuri

Citește și: