”Cu mare tristețe vă anunț, eu și familia sa, despre moartea neașteptată a fratelui și fiului”, a scris actrița pe Twitter.

Potrivit vedetei în vârstă de 61 de ani, fratele său, Chris Cattrall, a fost găsit mort. Deocamdată nu se știe în ce circumstanțe a murit Chris. Se știe doar că poliția nu tratează moartea sa ca fiind ”suspectă”.

Cu puțin timp înainte, Kim ceruse ajutorul fanilor să-și găsească fratele, dispărut de la domiciliul său din Alberta, Canada, încă de marțea trecută. ”Nu-i stă în fire lui Chris. Nu și-ar lăsa niciodată casa descuiată și nici pe cei 7 câini pe care îi iubește atât”. În plus, în casă au fost găsite și actele, cheile și telefonul său mobil.

Kim a făcut cunoscute și semnalmentele fratelui său pe Facebook: 55 de ani, 1,82 metri, 90 de kilograme, ochi albaștri, păr castaniu scurt. Au fost descrise inclusiv hainele pe care obișnuia să le poarte Chris, cât și o poză cu acesta.

”E un frate cum altul nu e. Ajutați-ne să îl aducem acasă în siguranță!”, scrisese actrița către fani pe toate platformele de socializare.

Foto: Facebook/Instagram/Twitter

Vezi și Rihanna este devastată: ”Nu-mi vine să cred că a fost ultima oară când am simțit căldura corpului tău!”

Citește și: