Doliu în „familia” Sex and the city. Anunțul tragic făcut de una dintre actrițele principale

sex and the city

Kim Cattrall, una dintre actrițele din rol principal ale serialului 'Sex and the city', trece prin momente cumplite. Fratele ei, pe care îl dăduse dispărut, cerând ajutorul fanilor pentru a-l găsi, a murit.

'Cu mare tristețe vă anunț, eu și familia sa, despre moartea neașteptată a fratelui și fiului', a scris actrița pe Twitter.

Potrivit vedetei în vârstă de 61 de ani, fratele său, Chris Cattrall, a fost găsit mort. Deocamdată nu se știe în ce circumstanțe a murit Chris. Se știe doar că poliția nu tratează moartea sa ca fiind 'suspectă'.

Cu puțin timp înainte, Kim ceruse ajutorul fanilor să-și găsească fratele, dispărut de la domiciliul său din Alberta, Canada, încă de marțea trecută. 'Nu-i stă în fire lui Chris. Nu și-ar lăsa niciodată casa descuiată și nici pe cei 7 câini pe care îi iubește atât'. În plus, în casă au fost găsite și actele, cheile și telefonul său mobil.

Kim a făcut cunoscute și semnalmentele fratelui său pe Facebook: 55 de ani, 1,82 metri, 90 de kilograme, ochi albaștri, păr castaniu scurt. Au fost descrise inclusiv hainele pe care obișnuia să le poarte Chris, cât și o poză cu acesta.

'E un frate cum altul nu e. Ajutați-ne să îl aducem acasă în siguranță!', scrisese actrița către fani pe toate platformele de socializare.

Foto: Facebook/Instagram/Twitter

Vezi și Rihanna este devastată: 'Nu-mi vine să cred că a fost ultima oară când am simțit căldura corpului tău!'

Citește și: