Fotomodelul britanic Katie Price vrea să adopte un orfan de român de Crăciun

Fotomodelul britanic Katie Price vrea să adopte un orfan de român de Crăciun

Fotomodelul britanic Katie Price, cunoscută sub numele de Jordan,  este mama a cinci copii, însă își mai dorește încă un copil. Pentru că are 41 de ani și multe operații estetice la activ, vedeta s-a decis să adopte un copil din România.

 

Jordan vrea să-i ofere un trai mai bun unui orfan român şi să îl adopte chiar de Crăciun. Ea s-a interesat de procedura necesară și le-a spus apropiaților că visul ei e pe cale să se împlinească mai curând decât spera.

„Adoră să fie mamă(…) și simte că poate să ofere unui orfan o casă bună', a declarat o sursă pentru revista Heat.

Katie Price este deja mamă a cinci copii, dar ea vrea să crească numărul membrilor familiei.  Vedera este în prezent într-o relaţie cu Kris Boyson, cel care se pare că se opune ideii de a adopta un orfan român, însă Jordan își vede mai departe de planul.

Conform publicaţiei Heat, cuplul a avut chiar o ceartă în momentul în care iubitul a prins-o pe Katie Price căutând pe Google informaţii despre adopţia unui copil fără părinţi din România.

Nu este prima intenţie pe care Price o are anul acesta de a înfia un copil. La începutul lui 2019, englezoaica a vrut să întindă o mână de ajutor unui tânăr din Nigeria.

„Întotdeauna mi-am dorit să adopt un copil. Nu-mi pasă dacă au vreun handicap, pentru că simt că pot să le ofer un acoperiș deasupra capului. E destul de ușor să-l adopți de peste graniță, dar mai greu e să-l aduci aici în țară', a declarat Jordan.