Fotografii nemaivăzute cu Violeta, fiica Andreei Marin. Ce bine seamănă aceasta cu tatăl ei!

violeta fiica andreei marin

De Sfânta Ana, sărbătorită chiar azi, Andreea Marin a ținut să-și felicite fiica într-un fel cu totul special. Vedeta a realizat un colaj cu fiica sa, pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

'Cum as putea sa te iubesc mai mult, Ana mea, sufletul meu? La mulți ani, copil cu ochi de cer și suflet-soare! ❤️', a scris ea în dreptul unui colaj cu celemai recente fotografii cu fiica ei.

Cum as putea sa te iubesc mai mult, Ana mea, sufletul meu? La mulți ani, copil cu ochi de cer și suflet-soare! ❤️ La mulți ani tuturor celor botezati cu numele Sfinților Ioachim și Ana!

Publicată de Andreea Marin pe Marţi, 8 septembrie 2020

Ce se vede în imagini? O domnișoară frumoasă de 12 ani, cu un zâmbet larg, care aduce foarte mult cu cel al tatălui său, Ștefan Bănică.

Despre fiica sa, Andreea Marin declara nu cu mult timp în urmă: 'Îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică independența. Firi care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare.

Dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe'.

Vezi și Andreea Marin, emoționată până la lacrimi de fiica sa: 'Uneori, ii credem doar copii, uităm…'. Gestul făcut de Violeta

Citește și:

Un actor celebru a pus ochii pe Lidia Buble. Ce i-a transmis starul?

Primele fotografii cu băiețelul lui Cătălin Zmărăndescu. Soția lui a născut un băiețel de nota zece