Meghan Markle încearcă să ne spună ceva? E nostalgică după perioada în care era gravidă. Fotografii nemaivăzute cu ducesa de Sussex, din timpul sarcinii

Meghan Markle încearcă să ne spună ceva? E nostalgică după perioada în care era gravidă. Fotografii nemaivăzute cu ducesa de Sussex, din timpul sarcinii

Meghan Markle pare să fie nostalgică după perioada în care era gravidă cu Archie. Ducessa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a postat pe contul oficial de Instagram mai multe fotografii, nearătate publicului până acum, în care apare pe ultima sută de metri a sarcinii.

Acestea au fost realizate în timpul unor vizite despre care publicul nu a știut, semn că ducesa a avut mai multe activități câtă vreme era însărcinată. Instantaneele au fost realizate în timpul unor vizite în scopuri caritabile, în beneficiliul femeilor nevoiașe.

Iar aceste vizite s-au concretizat. Ieri s-a anunțat că ducesa s-a asociat cu compania Marks and Spencer pentru a lansa o colecţie capsulă în beneficiul Smart Works, o organizaţie care le ajută să îşi găsească slujbe pe femeile şomere şi aflate într-o situaţie vulnerabilă.

Aceste fotografii, dezvăluite abia acum, sunt cea mai bună dovadă că Meghan nu este avidă de atenția presei, ea alegând să facă muncă caritabilă ”pe tăcute”, fără a fi ridicată în slăvi.

Instantaneele vin într-un moment în care este acuzată că prea face pe vedeta și că ar trebui să renunțe la această atitudine. Iată că Meghan nu a căutat deloc blitzurile aparatelor de fotografiat, așa cum este acuzată.

Cât despre fotografiile în cauză, acestea vin să arate încă o dată bunul gust al soției prințului Harry. Veșmintele sale sunt cu totul speciale, de o eleganță clasică, și îi vin excelent.

Fundația Smart Works, pe care o ajută Meghan, pregătește femeile aflate în nevoie pentru interviu, oferindu-le și o ținută potrivită pentru acesta. Dacă iau interviul, le mai oferă încă cinci astfel de ținute, pentru a le ajuta să meargă cu capul sus la serviciu, măcar până la primul salariu.

Cât despre colecția Marks and Spencer, brand cu care Meghan colaborează, aceasta va apărea pe piaţă în toamna acestui an şi, pentru fiecare produs vândut, un altul va fi donat organizaţiei caritabile.

Citește și: