Fotografii de colecție: Kirk Douglas, la 101 ani, cu strănepoata de 8 luni

Kirk Douglas de 101 ani cu stranepoata de 8 luni

Ce poate fi mai frumos decât mai multe generații reunite față în față și imortalizate într-o fotografie? Iar când unul dintre personajele din poză are 101 ani, iar celălalt nici măcar un an, tabloul devine impresionant.

Iar când în instantaneu e celebrul Kirk Douglas, atunci e unul de văzut! Cameron Douglas, unul dintre nepoții lui Kirk, fiul lui Michael Douglas, a publicat pe Instagram câteva astfel de fotografii, care au înmuiat inimile fanilor.

Într-una dintre poze, Kirk, așezat într-un fotoliu, îmbrăcat comod, în pantaloni de trening și papuci, își soarbe din priviri strănepoata, pe Lua Izzy, care e așezată pe jos. Pare că poartă o conversație adâncă, dar realitatea e că doar se privesc cu înțeles, din moment ce fetița are doar 8 luni. Chiar și așa, nepoata lui Michael Douglas, ce pare o păpușă vie, e complet absorbită de străbunicul său.

LOVE

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

De altfel, comentariul lui Cameron Douglas la fotografie e simplu, dar evocă perfect o lume de emoții: 'Love' (iubire).

Nu e prima oară când Kirk Douglas își întâlnește nepoata. În urmă cu șapte luni, Kirk, Cameron și Lua Izzy, atunci în vârstă de doar 30 de zile, au făcut o poză împreună, moment în care a fost vizibil și cât de bine seamănă Cameron cu bunicul său.

Words cannot express…. #Powerful #Bloodline

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

'Cuvintele nu pot exprima…', comentase atunci Cameron pe rețeaua de socializare.

De altfel, prin numele ales pentru fetiță, Cameron a vrut să-i aducă un omagiu bunicului său. Născut Issur Danielovitch, acestuia i se spunea, pe scurt, 'Izzy', nume pe care cea mică îl poartă în prezent.

Kirk Douglas e încă activ, face zilnic sport

Chiar dacă are 101 ani, Kirk e încă activ și-și trăiește viața la maximum. Într-un interviu recent, Michael Douglas spunea că tatăl său încă face sport în fiecare zi și chiar are un antrenor personal.

Kirk Douglas va împlini 102 ani în 9 decembrie. Din fericire, starea sănătății sale e în continuare bună. Întrebat care e secretul longevității sale, el declara: 'Am fost suficient de norocos să-mi găsesc sufletul pereche în urmă cu 63 de ani și cred că mariajul nostru fericit și <> în care discutăm, noaptea, m-au ajutat să depășesc toate relele'.

'Întotdeauna sunt rugat să dau un sfat pentru o viață lungă și sănătoasă. Dar nu am niciunul. Cred, în schimb, că avem un scop pentru care suntem aici. Mi s-a oferit ocazia, după ce am supraviețuit unei căderi cu avionul și unui atac cerebral, să mai fac niște bine în lume înainte de a o părăsi', mai declara el.

Vorbind despre bunicul său, Cameron Douglas declara: 'Este un artist, întotdeauna lucrează la ceva. Cred că ăsta este secretul – își hrănește foamea aceea de artist și asta îl ține departe de plictiseală. Sunt convins că va fi alături de noi încă multă vreme!'.

Citește și: