Fotografie rară cu toată familia Beckham. Ce mari s-au făcut copiii fotbalistului!

copiii familiei Beckham

Sunt foarte rare dățile când familia Beckham, cu cei 4 copii ai fotbalistului și fostei cântărețe, apare întreagă într-o fotografie. Iar când se întâmplă asta, te și întrebi când a trecut timpul.

Cei 6 s-au lăsat însă fotografiați împreună într-o vacanță petrecută în Miami. Chiar dacă mai ales băieții lui David și Victoria Beckham sunt deja mari, acești și-au întovărășit părinții în vacanță.

În instantaneul postat pe Instagram chiar de David Beckham, Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls, apare ca de obicei, elegantă, într-un top transparent și pantaloni, ambele într-o nuanță de crem, și pantofi cu toc.

Restul familiei, adică David Beckham, în vârstă de 44 de ani, Brooklyn Joseph, de 20 de ani, Romeo James, de 16 ani, Cruz David, de 14, și Harper Seven, de 7 ani, e îmbrăcată casual, mezina purtând chiar șlapi.

Cei 6 au petrecut împreună o săptămână în Miami, SUA, unde David formează o echipă de fotbal.

 

View this post on Instagram

 

family birthday dinner @davidbeckham xxx kisses x 💕💕💕💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Fostul căpitan al naționalei britanice de fotbal și soția lui, cu un an mai vârstnică, care în prezent e designer, s-au căsătorit în 1999 și, în ciuda zvonurilor legate de un divorț iminent, se încăpățânează să formeze una dintre cele mai frumoase familii din show biz-ul mondial.

Vezi și Victoria Beckham e verde de gelozie! David Beckham devine tot mai apropiat de unul dintre cele mai mari modele

Citește și: