Fotografie rară cu Madonna și cei șase copii ai ei. Uite cât au crescut și ce diferiți sunt!

Madonna si cei sase copii

Cântăreață, compozitoare, actriță, om de afaceri, filantrop… și lista poate continua oricât. E vorba, bineînțeles, de Madonna, o super-femeie care, peste toate, este și mamă a șase copii.

Dacă de obicei își protejează copiii, evitând să posteze fotografii cu aceștia pe rețelele de socializare, luni, vedeta a pozat cu toți 6, arătând și fanilor ce a ieșit.

În fotografie, alături de vedeta în vârstă de 59 de ani, apar Lourdes Leon, de 21 de ani, Rocco Ritchie, de 17, David Ritchie, de 12 ani, Mercy James, de 12, și gemenele Esther și Stella Ciccone, de 5 ani.

Doi copii biologici, patru adoptați

Patru din cei șase copii ai Madonnei, Mercy, David, Stella și Esther, sunt adoptați, țara lor natală fiind Malawi. E motivul pentru care familia revine ori de câte ori are ocazia în țara africană.

'Îmi place să-mi duc toți copiii acolo. Fac voluntariat în spitale, spun povestiri și glume, îmbrățișează copiii grav bolnavi. Și nu le este teamă. Și îmi place foarte mult asta. Și îmi place să-i văd comportându-se generos cu alți oameni din afara lumii lor', declara artista recent.

Foto: Instagram

Vezi și Madonna, de nerecunoscut. Surprinsă într-un avion al unei companii low-cost, înghesuită lângă alți pasageri

Citește și: