Fotografie nemaivăzută de la nunta lui Kurt Cobain! Câți bani primește lunar fiica lui, din moștenirea lăsată

nunta lui Kurt Cobain

Courtney Love și Kurt Cobain au format, fără îndoială, cuplul anilor 90. În urmă cu cinci zile, artistul, care s-a sinucis în 1994, ar fi împlinit 53 de ani. Iar astăzi, el și Courtney ar fi făcut 28 de ani de căsnicie, dacă nu ar fi decis să-și ia viața.

Văduva lui, Courtney Love, în vârstă de 55 de ani, a postat pe Instagram o fotografie de la nunta care a avut loc în Honolulu, Hawaii. 'În urmă cu 28 de ani. Îmi amintesc că eram fericită, amețită, foarte îndrăgostită și știam cât de norocoasă eram', a scris artista pe rețeaua de socializare, lângă poza în care Kurt Cobain zâmbește cu gura până la urechi.

 

View this post on Instagram

 

28 years ago , we got married , in Honolulu, on Waikiki beach ? tonight spoke to sponsor , I .. Lit some candles ? chanted ,diamoku , Walked my dog ? . Went to sushi with my best friend , the closest I have to another one. 28 years ago I recall feeling , deeply , delighted , dizzy , so in love, and knowing how lucky I was . This man was an angel. i thank him for looking out for me , many parts of the the last 28 years have been torturous chaotic and uphill, and in public? That is the darkest shit imaginable, it almost tapped my resilience , almost . but between Kurts strange amazing divinity , and the honor of a few true friends , the gift of desperation and sobriety . Of a Higher power and of love , and of empathy , Im here now. Itll be ok ,fuck , I see him on the shore . Rocking in the free world. My husband.

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

Amândoi au brațele pline cu flori, iar aerul instantaneului este unul boem. La acea vreme, nimeni nu bănuia că în doar doi ani, el nu va mai fi.

'Acest bărbat a fost un înger', a mai scris Courtney pe rețeaua de socializare.

Cei doi s-au cunoscut în Seattle, în 1990 și în doar câteva luni s-au căsătorit. La șase luni de la nuntă s-a născut Frances Bean Cobain.

De menționat e faptul că Kurt Cobain s-a căsătorit în pijamale. Declara la momentul respectiv că i-a fost lene să-și pună pe el un costum.

Cât despre mireasă, aceasta a purtat o rochie din satin, care i-a aparținut actriței Frances Farmer.

Ambii au avut probleme cu drogurile și alcoolul. Au încercat în mai multe rânduri să se lase, dar fără rezultate. Ea a luat heroină inclusiv în sarcină. Înainte de a se împușca, Kurt Cobain tocmai ieșise de la dezintoxicare. Se lupta și cu depresia, iar pe acest fond a decis să-și pună capăt vieții.

În 20 februarie, când ar fi fost ziua tatălui ei, Frances, acum în vârstă de 27 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu tatăl ei, care o ține în brațe în timp ce se privește.

Kurt Cobain si Frances

În aceeași zi, Courtney a postat și ea o fotografie cu Kurt cântând la chitară. Nu a scris nimic, postând doar un emoticon în formă de inimă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

În decembrie 2009, Frances a intrat în posesia moștenirii lăsate de tatăl ei, respectiv 37% din avere. Anul trecut, ea declara că se simte vinovată pentru că primește acești bani – aproape 100.000 de dolari pe lună – pentru că nu i-a 'câștigat'.

Declara că are o relație foarte ciudată cu acești bani, că simte rușine, pentru că parcă ar veni de la cineva pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Vezi și Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, anunță o reușită majoră: 'Sunt 18 luni de când…'. Cum arată aceasta în prezent, la 55 de ani

Citește și: