Fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle. Regina o păstrează în camera de oaspeți a Palatului Buckingham. De ce e așa specială

Fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle. Regina o păstrează în camera de oaspeți a Palatului Buckingham. De ce e așa specială

Despre regina Elisabeta a II-a s-au scris multe, printre care cum că Meghan Markle nu ar fi deloc pe placul ei, însă această demonstrează că lucrurile stau în realitate cu totul altfel.

Suverana se pare că este extrem de încântată de faptul că năzdrăvanul ei nepot, prințul Harry, s-a liniștit, în sfârșit, și s-a așezat la casa lui. Indiferent dacă o place sau nu pe aleasa roșcovanului, Elisabeta a II-ea se mândrește cu nepoții ei. Drept dovadă stau pozele înrămate cu ei pe care le ține în camera de oaspeți a palatului Palatului Buckingham.

Fotografia a fost făcută pentru regină

În timpul unei audiență cu George Brandis, înaltul comisar australian în Marea Britanie, la Palatului Buckingham, fotografii de la revista ”Hello” au reușit să surprindă mai multe fotografii. Cea care le-a atras atenția, în mod special, este o fotografie nemaivăzută cu prințul Harry și Meghan Markle.

În imagine Meghan apare într-o rochie bleu ținând mâna pe pieptul Prințului Harry, îmbrăcat într-un costum albastru. Nu este clar când și unde a fost făcută poza, însă revista Hello speculează că ar putea fi o fotografie de la logodna celor doi, care nu a fost făcută publică, ci este foarte de specială, pentru că a fost făcută doar pentru regină.

 

Citește și:

Loading...