Fotografie nemaivazută cu Meghan Markle, de când era adolescentă. E frumoasă, dar greu de recunoscut!

fotografie nemaivazuta cu Meghan Markle

Interesul pentru Meghan Markle, soția prințului Harry, nu a scăzut deloc, dimpotrivă. Iar orice fotografie cu ea, scoasă de la naftalină, e aur curat, pentru că toată lumea vrea să vadă cum era americanca înainte de a deveni iubita prințului și apoi ducesă.

Iar în unele dintre instantanee, Meghan pare că nici nu seamănă cu ea. Este și cazul unei fotografii facută publică de o fostă colegă, cu care Meghan a jucat în musicaluri.

'Meghan și cu mine jucam în musicaluri când eram copii', a scris pe o rețea de socializare Katharine McPhee. 'Ea a cescut și a devenit ducesă de Sussex, iar eu am crescut și am ajuns să joc în West End, așa că e același tip de viață, dacă mă întrebați pe mine', a mai scris aceasta în dreptul fotografiei în care apar amândouă.

Meghan Markle, in adolescenta

Se întâmpla cu mulți ani înainte de epoca 'Suits', serialul care i-a adus lui Meghan celebritatea, într-o perioadă în care, așa cum dictau vremurile, Meghan purta un machiaj greu, ruj roșu puternic și sprâncenele mult subțiate. Zâmbetul larg este însă același.

Privind-o acum pe Meghan, ajunsă la 37 de ani, vezi cât de mult s-a schimbat, cât de mult a evoluat. Ducesa are acum un aer sofisticat, pe care milioane de femei din întreaga lume încearcă să-l copieze.

Nici urmă de machiaj greu – buzele sun colorate neutru, părul adesea prins la spate.

Vezi și Cât de îndrăgostiți pot fi! Prințul Harry și Meghan Markle nu-și pot lua mâinile unul de pe altul | VIDEO

Citește și: