Fostul soț al lui Britney Spears nu se mai satură de bani. Iată cât îi cere pentru creșterea celor doi copii și cum motivează

Britney copii

La divorțul de Kevin Federline, cu care a fost căsătorită timp de trei ani, Britney Spears i-a dat acestuia suma de 1,3 milioane de dolari și a fost de acord să-i plătească 20.000 de dolari pe lună pentru întreținerea celor doi copii pe care îi au împreună, ea pierzând custodia lor. Anii au trecut, iar rapperul și dansatorul consideră această sumă prea mică pentru nevoile celor doi copii.

Prin urmare, s-a adresat tatălui lui Britney, Jamie, căruia i-a explicat că suma ar trebui suplimentată. Argumentul său a fost acela că nu poate ține pasul cu stilul de viață pe care Britney îl oferă copiilor, atunci când aceștia sunt la ea.

Deloc întâmplător, cererea vine exact în momentul în care s-a aflat că Britney Spears a câștigat nu mai puțin de 137 de milioane de dolari anul trecut, din spectacolele pe care le-a susținut în Las Vegas. E al patrulea an în care artista cântă în cazinourile de aici, rotunjindu-și serios veniturile.

La un an de la divorțul de Kevin Federline (al doilea pentru Britney), artista a avut o cădere, moment în care a și pierdut custodia fizică și legală a celor doi fii, Sean, de 12 ani, și Jayden, de 11. Artista încă se luptă pentru a o câștiga. Tatăl lui Britney este cel care are grijă de finanțele ei și acum, la câțiva ani de la căderea nervoasă din 2008.

Federline nici nu își dorea custodia totală a copiilor

Cât despre Federline, acesta se pare că nici nu își dorea custodia totală, ci doar parțială a copiilor, după cum declara el în urmă cu câțiva ani. El mai are încă patru copii, doi cu o fostă parteneră și doi cu actuala soție.

Britney și Kevin s-au căsătorit în 2004 și au divorțat trei ani mai târziu. Atrista a fost cea care a depus cererea de divorț la două luni de la nașterea celui de-al doilea copil, în 2006.

Vezi și Britney Spears (36 de ani), declarație de dragoste pentru iubitul de 23 de ani. Iată de ce e fericită cu el!

Citește și: