La 8 ani de la moartea lui Amy Winehouse, fostul ei soț lovește. Are un tupeu fantastic!

fostul sot al lui Amy Winehouse si-a dat fostii socri in judecata

Amy Winehouse, una dintre cele mai talentate cântărețe din toate timpurile, a avut o viață scurtă și tumultoasă. Mai ales în vremea în care era căsătroită cu Blake Fielder-Civil era zilnic cap de ziar. Cei doi aveau ieșiri dintre cele mai ciudate și, de obicei, de vină era alcoolul și drogurile.

De altfel, Blake Fielder-Civil a recunoscut că el a fost cel care i-a făcut lui Amy cunoștință cu heroina. Practic, i-a pecetluit existența, trimițând-o încet, dar sigur, către pierzanie și moarte, la numai 27 de ani.

Amy a realizat că relația în care se afla era una toxică și, după 2 ani de căsnicie, și-a adunat puterile și a divorțat, în iulie 2009, hotărâtă să ducă o altfel de viață. Știa că așa nu mai putea continua. Oricum, mare parte din căsnicie, Blake Fielder-Civil o petrecuse în închisoare, nefăcând decât să-i aducă durere.

Cere un milion de lire sterline

Deși, practic, i-a grăbit sfârșitul și i-a cheltuit mare parte din avere, acum, la 8 ani de la moartea lui Amy, în iulie 2011, Blake Fielder-Civil i-a dat în judecată pe părinții fostei sale soții, cerându-le un milion de lire sterline.

La moartea ei, Amy nu a lăsat un testament, așa că averea de 2,94 milioane de lire sterline a rămas părinților ei. Practic, fostul soț, care nu i-a adus decât rău, are pretenția la aproape o treime.

De menționat e faptul că Blake Fielder-Civil e încă dependent de droguri și trăiește de pe o zi pe alta într-o garsonieră din Leeds. La divorțul de Amy a câștigat suficienți bani, dar aceștia au fost deja cheltuiți. Practic, încearcă să profite de Amy chiar și după moartea acesteia.

Vezi și Amy Winhehouse a murit acum 7 ani, dar anul viitor va pleca în turneu. Cum e posibil

Citește și: