Fostul principe Nicolae va deveni tată.  “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

Fostul principe Nicolae va deveni tată.  “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

Fostul principe Nicolae va deveni tată. Acesta a făcut anunțul  astăzi, de ziua copilului. Nepotul fostului Rege Mihai, a mărturisit că el și soția lui, Alina -Maria sunt extrem de fericiți, iar copilul va veni pe lume la sfârșitul anului. Internauții au reacționat imediat cu mesaje de bucurie și urări.

 

Nepotul regelui Mihai a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook în care a mărturisit că împreună cu soția sa o să aibă un copil. Totul a venit chiar în data de 1 iunie, când prințul a susținut că soția sa, Alina-Maria, este însărcinată cu primul lor copil. Potrivit informațiilor, micuțul va veni pe lume în luna noiembrie, iar Nicolae  a decis să împărtășească această veste cu toată lumea.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Nicolae pe Facebook.