Fostul principe Nicolae, din nou alături de familia regală. Moment emoționant în memoria regelui Mihai I

Fostul principe Nicolae, din nou alături de familia regală. Moment emoționant în memoria regelui Mihai I

Fostul principe Nicolae și frumoasa lui soție, Alina de Roumanie, au mers în weekend la Curtea de Argeș pentru a fi alături de familia regală, unde l-au comemorat pe regele Mihai I.

Sâmbătă a avut loc parastasul pentru doi ani de la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României. Ceremonia religioasă s-a desfăşurat la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

Majestatea Sa Margareta şi sora sa mai mică, Principesa Sofia, Nicolae al României și Alina au purtat haine de doliu, în timp ce principele Radu a purtat uniforma militară.

„ Slujba de parastas pentru Regele Mihai I. Zeci de oameni s-au strâns astăzi la Catedrala Arhiepiscoplă din municipiul Curtea de Argeș, unde a avut loc parastasul de doi ani de la trecerea la cele veșnice a regelui Mihai I al Romaniei. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat atat localnici, cât și oameni veniți din alte zone ale țării, mulți dintre ei purtând drapele cu stema Casei Regale a României sau portrete ale regelui Mihai I.

În prezența membrilor Casei Regale, slujba de pomenire a fost oficiată în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi', a scris Nicolae pe pagina lui facebook, unde a făcut publice mai multe imagini de la tristul eveniment.

 

Deşi de la slujbă au lipsit trei dintre moştenitoare, Principesa Elena, Principesa Irina şi Principesa Maria.

Citește și: