Logodnicul uitat al Victoriei Beckham. Cântăreața a fost la un pas să se mărite cu un electrician. Ce spune acesta despre ea

fostul logodnic al Victoriei Beckham

Victoria și David Beckham au o avere combinată de 750 de milioane de lire sterline, mai mare decât cea a reginei Angliei. Au patru copii împreună și case pe tot mapamondul. Dar cel puțin viața fostei cântărețe ar fi fost cu totul altfel dacă s-ar fi măritat cu primul bărbat care i-a cerut mâna.

E vorba despre Mark Wood, care se ocupa cu instalarea alarmelor anti-efracție.

Cei doi s-au întâlnit când ea avea 14 ani și era elevă de liceu. El lucra pentru compania electrică pe care o dețineau părinții Victoriei.

De altfel, Mark chiar s-a mutat în casa de 400.000 de lire sterline a familiei Victoriei. Acolo i-a cerut și mâna, în 1994, chiar când se înființa trupa Spice Girls.

Chiar dacă nu erau căsătoriți, Victoria folosea deja numele lui de familie, ea prezentându-se Victoria Adams Wood.

Doar că, în final, nu l-a mai luat de soț. 'Nu era persoana potrivită pentru mine, așa că trebuia să se termine', a declarat ea într-o emisiune, cu ani în urmă.

Nu l-a luat de bărbat, dar nici inelul nu i-a înapoiat niciodată.

La început, Mark a avut numai cuvinte de bine la adresa fostei iubite și logodnice. În 1997 declara că a fost o relație 'cu totul specială'.

'Dar acea parte din viața mea s-a sfârșit. E trist, pentru că eram împreună de multă vreme. Dar a obținut ce și-a dorit întotdeauna și sunt mândră de ea', mai spunea el atunci.

Însă cum Victoria nu a avut cuvinte la fel de bune la adresa lui, în cele din urmă a răbufnit, în 2004: 'Sânii pe care îi are acum cu siguranță nu îi avea atunci'.

În acea vreme doar se zvonea că Victoria, fostă cântăreață, actualmente designer, ăși mărise bustul. Ea însă nega că ar fi intervenit în vreun fel la nivelul bustului.

Vezi și Știai că Victoria Beckham are o soră care-i seamănă leit? Dar viața lor e așa de diferită… GALERIE FOTO

Citește și: