Fostul iubit al lui George Michael îi vinde lucrurile, pentru a se întreține: ”Am terminat cu respectul față de George Michael”

George Michael si Fadi Fawaz

Fadi Fawaz, cel care i-a fost partener lui George Michael mulți ani, a scos la vânzare lucrurile artistului, pentru a face rost de bani. Acesta se judecă în prezent cu familia răposatului său iubit, pentru care pare că nu mai are niciun fel de sentimente.

Fotograful în vârstă de 44 de ani, care s-a iubit cu George Michael din 2012 până la moartea acestuia, în 2016, la 53 de ani, a scris pe Twitter: ”Lucrurile lui George Michael sunt la vânzare, dacă vă interesează. E o cale de a supraviețui până îmi rezolv problemele cu familia sa și cu avocatul. De vreme ce sunt lăsat fără vreun ajutor și din moment ce nimeni nu mai e uman”.

Fanii sunt scandalizați, pentru că Fadi, care refuză să-și ia un job, așa după cum recunoaște, pare să nu mai aibă pic de respect față de George Michael. ”Sunt dispus să vând și tot felul de povești (cu George Michael tabloidelor – n. red.). Am terminat cu gândurile respectuoase la adresa lui George Michael și a celorlalți”, continuă el pe rețeaua de socializare.

”Voi lupta pentru dreptul meu de la George Michael până în ultima zi a vieții mele”, mai scrie Fadi, referindu-se bineînțeles la averea lăsată în urmă de artist.

”Și nu-mi voi lua un job!”, mai spune Fadi.

Probabil lupta în justiție dintre Fadi și familia lui George Michael e urâtă, din moment ce fotograful încheie: ”Jur pe viața mamei mele și pe viața mea că mă voi răzbuna până la ultima suflare. Voi face tot ce trebuie pentru a mă răzbuna. Viitorul e trist”.

Luptă pentru averea de peste 105 milioane de lire sterline

Fadi locuiește în prezent în casa lui George Michael din Londra, care este estimată la 5 milioane de lire sterline. Averea lăsată în urmă de artist depășește 105 milioane de lire sterline.

Luna trecută, Fadi era în căutarea unui scriitor, care să-l ajute să editeze un roman și îl căuta prin intermediul aceleiași rețele sociale.

Comportamentul afișat de Fadi e complet diferit față de cel de acum câteva luni. În decembrie, el scria că îi lipsește George Michael foarte mult.

Foto: Hepta

Vezi și Prințesa Diana era atrasă fizic de George Michael? Dezvăluiri despre relația celor doi

Citește și:

Loading...