Fostul iubit al lui George Michael a fost arestat! Ce-a fost în stare să facă

fostul iubit al lui George Michael a fost arestat

Iubitul lui George Michael, Fadi Fawaz, a ajuns în arest, după o serie de episoade bizare de comportament.

Zilele trecute, acesta a devastat vila de 5 milioane de lire sterline a lui George Michael, supărat că familia acestuia l-a gonit de acolo.

Familia artistului a schimbat deja încuietorile și a asigurat geamurile, astfel încât Fadi, fost hair-stylist să nu mai poată pătrunde. Numai că acesta s-a întors, s-a cocoțat pe acoperiș, la bustul gol, de unde a început să strige: ”Nu plec de aici, nu plec de aici. Aici rămân, vreau să rămân aici”.

În cele din urmă a fost chemată poliția, care l-a dus în arest. Ulterior, a fost eliberat, însă este în continuare anchetat.

După moartea lui George Michael, Fadi nu a vrut să părăsească vila, în ciuda insistențelor familiei artistului. Acesta susține că George Michael i-a spus că poate sta acolo cât vrea și consideră că acesta poate fi văzut ca un contract verbal.

Întrebat de ce a spart uși, ferestre (cel puțin 9) și tot felul de lucruri, Fadi, în vârstă de 46 de ani, a spus că ”renova”.

Fadi, scos din testament

Întreaga avere a lui George Michael, mort la 53 de ani, va rămâne familiei, unele sume de bani ajungând însă și la prieteni. Lui Fadi artistul nu i-a lăsat nimic prin testament.

Nici Kenny Goss, afacerist cu care cântărețul a format multă vreme un cuplu, nu va primi nimic din averea de 100 de milioane de lire sterline.

George Michael și Fadi au fost împreună din 2012 până în momentul morții artistului. De altfel, Fadi a fost cel care a descoperit trupul fără viață al lui George Michael.

Vezi și Surpriza imensă din testamentul lui George Michael! Cu ce s-au ales bărbații din viața sa

Citește și: