Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu este însărcinată cu al treilea copil. Ce frumos a făcut anunțul. Primele imagini cu burtica

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu este însărcinată cu al treilea copil. Ce frumos a făcut anunțul. Primele imagini cu burtica

Larisa Drăgulescu este însărcinată pentru a treia oară. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a anunțat pe conturile de socializare că în curând va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

 

„#Mamică pentru a treia oară. #De3• #Mama #BabyOnBoard #BigFamiLy', a scris Larisa Drăgulescu în mediul online. „Eu mi-aș dori încă o fetiță, iar iubitul meu, un băiat. deci să fie gemeni. Glumesc. Sănătos să fie, asta e cel mai important', le-a mai spus Larisa fanilor săi din mediul online.

Larisa Drăgulescu e însărcinată a treia oară

Imediat după ce a dat vestea, Larisa Drăgulescu, în vârstă de 35 de ani,  a primit numeroase mesaje de felicitare. Larisa trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de  fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani), atacant la CSM Râmnicu Vâlcea. Cei doi s-au logodit anul trecut și el se înțelege de minune cu copiii iubitei sale din mariajul cu gimnastul: Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani).

Larisa a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu. După separarea de Larisa, Marian Drăgulescu s-a căsătorit cu Corina, de care a divorțat anul acesta.

 

Citește și: