La patru zile de la semnarea actelor la starea civilă, actorul în vârstă de 55 de ani a anulat totul, afirmând că era beat atunci când s-a căsătorit. Actorul și-a motivat decizia spunând că, în momentul în care a semnat pe certificatul de căsătorie, nu știa ce face, nu realiza cu adevărat ce i se întâmpla, din cauza alcoolului.

Avocații săi au declarat că, înainte să devină soț și soție, amândoi au băut strașnic, iar la un moment dat Koike, de 34 de ani, i-a sugerat actorului să se căsătorească. ”Cage a reacționat din impuls și fără capacitatea de a înțelege întregul impact al actelor sale”, au transmis avocații lui.

Trezit din beție, a realizat în ce se băgase și a avut o revelație. Și-a dat seama că femeia cu care avea o relație de aproape un an și care îi devenise soție era interesată doar de banii lui.

În plus, a descoperit că aceasta nu fusese complet sinceră cu el în ceea ce privește relația cu o altă persoană, un bărbat. Mai mult, se pare că Koike are și ceva probleme cu legea, aspect despre care, din nou, starul din ”Knowing” nu avea habar. Ea urmează să apară în fața unui tribunal pentru conducere sub influența alcoolului.

Din păcate pentru actor, el plătește acum pentru acțiunile sale, Koike cerându-i pensie alimentară, pe motiv că fostul soț i-ar fi provocat dificultăți în carieră. Aceasta afirmă că a pierdut numeroase oportunităţi de muncă în timpul legăturii lor amoroase şi susţine că dezvăluirile lui i-au pătat reputaţia.

Deocamdată nu se știe despre ce sumă este vorba și nici ce șanse are Koike să obțină banii. Ce e sigur e faptul că actorul va avea cu siguranță bătaie de cap și că Koike nu se va lăsa așa de usor, dată fiind averea lui cage, estimată la 25 de milioane de dolari.

Patru mariaje ratate

Mariajul cu Koike e cel mai scurt al actorului. Acesta a mai fost căsătorit de trei ori, întâi cu actrița Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001, apoi cu Lisa Marie Presley, în 2002, divorțând în același an, și în final cu Alice Kim, în 2004. Cu cea din urmă are și un băiat, Kal-El. De aceasta a divorțat în 2016, după 12 ani de mariaj.

Starul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu actrița Christina Fulton.

Vezi și Nici bine nu s-a căsătorit, că a anulat totul. Al patrulea mariaj al lui Nicolas Cage a durat doar 4 zile! De ce s-a răzgândit

Citește și: