Fosta fată Bond e de nerecunoscut. Și-a distrus chipul cu operații estetice

Fosta fată Bond e de nerecunoscut. Și-a distrus chipul cu operații estetice

În anii 80, era considerată uan dintre cele mai frumoase femei din lume și un sex- simbol, însă actrița Famke Janssen, în vârstă de 55 de ani, se pare că nu a putut să accepte că îmbătrânește, ci a preferat să apeleze la bisturiu. Rezultatul nu a fost se pare cel dorit, iar după mai multe operații estetice, ea a reușit să-și distrugă chipul.

A devenit celebră pentru rolurile din „James Bond” și X-Men”, deși  inițial voia să facă o carieră doar în modelling.  Famke s-a mutat în SUA la vârsta de 20 de ani, undes-a făcut repede remarcată ca model, devenind imaginea unor branduri celebre. Apoi a decis să-și încerce norocul și în actorie. Și astfel, a obținut un rol în celebra seria James Bond.  Famke a fost aleasă să joace rolul fetei Bond , Xenia Onatopp, în filmul „GoldenEye”, alături de celebrul actor Pierce Brosnan.

 

 

Recent, a fost surprinsă alături de prietenul ei în parcul Washington Square din New York, iar vedeta e greu de recunoscut. Are o față înghețată, parcă e de ceară și pare că nici nu poate să zâmbească de cât de întinsă este pielea pe fața ei. Aceasta și-a distrus frumusețea naturală, în dorința de a-și șterge orice rid de pe față.

Citește și: