A fost un sex-simbol și cea mai dorită femeie din lume. Iată cum arată acum la 79 de ani. E ireal de frumoasă

A fost un sex-simbol și cea mai dorită femeie din lume. Iată cum arată acum la 79 de ani. E ireal de frumoasă

Cum arată Raquel Welch la 79 de ani.  Raquel Welch a fost considerată un adevărat sex simbol în anii ’60-’70 și una dintre cele mai dorite femei din lume.  Pe 5 septembrie a împlinit 79 de ani, însă și acum atrage toate privirile. Celebra actriță este ireal de frumoasă.

Celebrul star de la Hollywood  a fost desemnată ani la rând  una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurie, alături de Marilyn Monroe, și pe bună dreptate. În ciuda faptului că a împlinit recent 79 de ani, Raquel arată impecabil și nu-și arată deloc vârsta, fiind ireal de frumoasă.

Raquel, fotomodel și actriță de succes, a fost printre primele femei care a pozat în prestigioasa revistă pentru bărbați, Playboy. Welch a devenit cu adevărat celebră, în  1966, după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.'. Mai mult, la scurt timp ea a fost desemnată și de Playboy, „cea mai dorită femeie a deceniului'.

Citește și:  O celebră actriță face dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl ei a abuzat-o în mod repetat când avea doar 14 ani

Raquel Welch joacă în filme și la 79 de ani

Frumoasa actriță nu a surprins doar cu aparițiile ei de senzați și cu formele perfecte, cu care atrăgea toate privirile, ci a dovedit că are și mult talent. În 1974,   a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din „Cei trei mușchetari'. De asemenea, ea a făcut furori în 2001, și în filmul „Legally Blonde', unde a jucat rolul văduvei bogate,  Windham-Vandermark, alături de  Reese Witherspoon și Selma Blair.

Acum la 79 de ani, actrița nu și-a pierdut deloc farmecul și a trecut cu brio testul timpului. Ea a îmbărânit frumos și și-a  păstrat trăsăturile frumoase, care au făcut-o celebră în întreaga lume. În ciuda venerabilei vârste, starul de la Hollywood, este plină de energie, și continuă și azi să fie cochetă și să atragă toate privirile, păstrându-și sex-appeal-ul din tinerețe. Mai mult, ea continuă să joace în filme. Raquel poate fi urmărită în cel mai nou film al ei, „How to Be a Latin Lover', ce a rulat recent pe marile ecrane.

Citește și: