A devenit faimos tocmai pentru rolul din Gladiatorul, unde era un luptător desăvârșit și își afișa mândru trupul bine lucrat și plin de mușchi. Însă, imaginea lui  de azi este departe de cea pe care o afișa în anii 2000. Acesta a fost surprins  filmările pelicului „Unhinged”, în timpul unei pauză de țigare, iar imaginea i-a îngrozit pe fani.

 

Și asta, pentru că actorul a luat multe kilograme în plus, iar cămașa cu urme de sânge pe ea, pare să plesnească.  Mai mult, el a fost surprins, zilele acestea, și la o plimbare prin New York, SUA. Dacă înainte era un bărbat elegant, astăzi noua siluetă îi permite să poarte doar haine sport și largi. Dacă la filmări apare vopsit, în realitate,  actorul a albit, și-a lăsat și barbă și nu-l avantajează deloc, pentru că îl îmbătrânește și mai mult.

UnhingedSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Starul de la Hollywood, câștigător al premiului Oscar,  este transformat total și a rămas doar o umbra a bărbatului sexy, după care suspinau toate femeile.

Și în filmul ‘The Loudest voice in the room’, acesta este de nerecunoscut. El joacă rolul lui  Roger Ailes, un bătrânel masiv care merge în baston.

Fanii sunt șocați de transformarea radicală a actorului. Cândva era unul dintre cei mai sexy bărbați din lume și își etala mândru mușchii în filmul „Gladiatorul’, iar azi are kilograme bune în plus, are părul alb și pare foarte îmbătrânit, deși are doar 54 de ani.

„Tu erai gladiatorul, ce s-a întâmplat’, „Ha! Nu te-am recunoscut deloc’, „Ne e dor de vechiul Russell’, Te rog slăbeşte!’, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

Citește și: