Cei doi erau căsătoriți de 17 ani și șocanta decizie au anunțat-o  printr-un comunicat comun. „Cu o dragoste și un respect extraordinar  pe care îl avem unul pentru celălalt și cei 18 ani petrecuți împreună ca un cuplu, noi am luat decizia să ne despărțim”, au declarat Stiller și Taylor pentru ET.

Ce familie frumoasă aveau

Ben Stiller și Christine Taylor familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Prioritatea noastră rămâne aceea de a ne crește copiii ca niște părinți devotați și ca cei mai buni prieteni. Rugăm media să ne respecte intimitatea în această perioadă”.

Ben  și Christine s-au întâlnit la pe platoul de filmare de la „ Heat Vision and Jack”  în 1999. S-au căsătorit în anul 2000 într-o ceremonie pe malul oceanului în Kauai, Hawaii, și au împreună doi copii,  Ella Olivia (15 ani) și Quinlin Dempsey( 12 ani).

Ben a recunoscut în nenumărate rânduri că este îndrăgostit nebunește de soția lui, de aceea decizia lor a șocat pe toată lumea.

A reușit să se vindece de cancer

„Când am întâlnit-o , m-am gândit . A fost ceva de genul: Wow, este o persoană grozavă. O iubesc”, povestea Ben într-un interviu în 2007. Cei doi au jucat împreună în mai multe comedii, printre care „Zoolander”, ”Zoolander 2”, „Dodgeball: A True Underdog Story”, „Tropic Thunder and Arrested Development”.

Ben Stiller a declarat în noiembrie anul trecut într-un interviu pentru „Today“, că este cu adevărat norocos că a descoperit din timp că are cancer și a putut să se lupte cu această boală necruțătoare, chiar dacă i-a distrus viața sexuală.

„Este o lume cu totul nouă, deci trebuie să te reeduci pentru a te putea adapta. Pentru mine a însemnat să învăţ care îmi sunt opţiunile“, a explicat actorul, care a ascultat recomandarea medicilor şi şi-a eliminat prostata. „Mă simt grozav acum. Am fost cu adevărat norocos pentru că tratamentul meu a constat într-o singură intervenţie chirurgicală“, a precizat actorul. Stiller a declarat că în ciuda efectelor secundare asociate în mod normal unei astfel de operaţii, cum ar fi impotenţa, spune că el este într-o formă foarte bună şi că nu aar fi fost afectat de acestea. „Când mi s-a pus întrebarea: «Vrei să trăieşti sau vrei să te asiguri că viaţa ta sexuală este cea mai bună?», am optat pentru a scăpa de cancer şi a vedea ce se întâmplă ulterior şi din fericire totul este bine”, a declarat acesta.

Citește și: