Formează un cuplu de 26 de ani, dar se iubesc ca în prima zi! Soția lui Pierce Brosnan, cea mai frumoasă declarație de iubire pentru celebrul actor

Formează un cuplu de 26 de ani, dar se iubesc ca în prima zi! Soția lui Pierce Brosnan, cea mai frumoasă declarație de iubire pentru celebrul actor

Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, de profesie journalist, trăiesc o iubire ca în filme. Tocmai au aniversat 26 de ani de căsnicie, dar se pare că se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă stau declarațiile de iubire făcute de soția celebrului actor.

 

A trăit o adevărată dramă în tinerețe. Soția și fiica lui au murit de cancer, și a privit neputincios cum această boală cumplită i-a luat două dintre cele mai dragi ființe. Însă, a avut curaj să iubească din nou și pare că și-a întâlnit sufletul pereche, pe jurnalista Keely Shaye Smith. Cei doi formează cel mai solid cuplu de la Hollywood, iar pe 4 august au sărbătorit 26 de ani de iubire.

„Aniversare fericită pentru singura mea iubire adevărată, Pierce Brosnan',  a scris Keely, alături de o imagine de la nunta celor doi.

„Aduci mereu soarele în viața mea', a mai scris aceasta, la altă imagine cu celebrul actor.

Anul trecut, și actorul i-a făcut și el  o frumoasă declarație de dragoste în care îi mulțumea petnru cei 25 de ani de iubire.

‘Mulțumesc pentru iubire, dragostea mea din ultimii 25 de ani și de acum înainte’, a scris el pe Instagram.

Prima soție a actorului a murit de cancer ovarian

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith au început să se întâlnească la începutul anilor 90, idar abia în august 2001 s-au căsătorit, după ce au devenit părinții unui băiețel. Anterior, Pierce fusese căsătorit cu Cassandra Harris, însă actrița a murit de cancer ovarian după 11 ani de căsnicie, în decembrie 1980.

Pentru actor, moartea soției sale a fost o traumă în sine. Keely a fost cea care l-a ajutat să se vindece. Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales să-si petreacă viata, este jurnalistă, autoare și gazda de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei.. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uita la mine, mă înmoi de fiecare dată”, a mărturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Drept dovadă că iubirea lor este atât de puternică, iar că actorul nu este un om artificial pentru care contează doar aspectul, acesta i-a rămas fidel soției sale și după atâția ani chiar dacă Keely și-a pierdut formele din tinerețe și nu se mai încadreaza în tiparele 90-60-90.  Pierce este îndrăgostit lulea de soția lui și o iubește la nebunie. Cei doi sunt surprinși adesea, în ipostaze extrem de drăgăstoase, în timp ce se plimbă cu bicicletele ținându-se de mână, se sărută în public și nu se pierd niciodată din priviri.

 

Pierce Brosnan este tatăl a cinci copii. Sean este rezultat din prima căsătorie. Tot în timpul primei căsătorii i-a adoptat pe Charlotte și pe Chris, copiii Cassandrei. Din păcate, Charlotte a murit din cauza aceleiași boli care a ucis-o și pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris și Dylan, care amândoi practică modellingul.

Foto: Instagram/Hepta/NOrthfoto

 

Citește și: