Formează cel mai nou cuplu din showbiz! Nu se mai ascund! Frumoasa cântăreață și celebrul artist, surprinși în timp ce se sărutau

Formează cel mai nou cuplu din showbiz! Nu se mai ascund! Frumoasa cântăreață și celebrul artist, surprinși în timp ce se sărutau

Camila Cabello și Shawn Mendes formează cel mai nou cuplu din showbiz. Interpreta hitului „Havana” și celebrul artista au început o relație după ce au colaborat pentru o melodie.

 

Deși până acum erau doar zvonuri, Shawn Mendes (20 de ani) și Camila Cabello (22 de ani)chiar formează un cuplu și nu se mai ascund. Cei doi au fost surprinși, luni, împreună la plajă în Miami, sărutându-se passional. Artiștii s-au plimbat ținându-se de mână și nu s-au mai ferit se ochii curioșilor. Anul acesta, Camila și Shawn au mai fost fotografiați de paparazzi și într-o pizzerie.

Se pare că între ei doi s-a înfiripat o idilă, la scurt timp după ce au colaborat pentru melodia „Seniorita”, care fae furori pe radio.  Artiștii joacă rolul unor îndrăgostiți, surprinși într-o aventură pasională.

Este a doua colaborare între Camila Cabello și Shawn Mendes, aceștia lansând în anul 2015, piesa „I Know What You Did Last Summer”.

Faniii deja le-au găsit o poreclă de cuplu celor doi, dup modelul Brangelina: Shamila.

De origine din Cojimar, Eastern Havana, Cuba, Camila Cabello are și rădăcini mexicane. La vârsta de 5 ani s-a mutat împreună cu părinții în Miami, Florida, unde s-a înscris la liceu. Totuși, în clasa a noua a renunțat la studii pentru a se dedica în totalitate muzicii. A făcut parte din trupa Fifth Harmony și a cântat pe scene din toată lumea, iar acum își trăiește visul cu ochii, având mare succes ca artistă solo. Camila Cabello s-a remarcat cel mai mult ca voce, personalitate și prezență scenică în girl band-ul Fifth Harmony, așa că distanțarea ei față de fostele colege a fost inevitabilă.

Citește și: