Foietaj cu legume și brânză

foietaj cu legume si branză

Un foietaj cu legume și brânză, o seară cu prietenii, voie bună și un film memorabil! Așa să vă petreceți seara! 

Ingrediente pentru foietaj cu legume și brânză:

● un pachet aluat foitaj
● 2 ardei grași de culori diferite
● o vânătă
● un dovlecel
● 2 căței usturoi
● o ceapă
● un tub mic brânză topită
● puțin busuioc
● 30 g unt
● sare
● piper

1. Ceapa se taie peștișori și se pune la călit în unt. Se presară sare.
2. Se adaugă vânăta și dovlecelul tăiate cubulețe, apoi ardeii tăiați cuburi. Se lasă 10 minute cât să se înmoaie, sub capac.
3. Se trage tigaia de pe foc apoi se adaugă usturoiul pisat, busuioc și piper.
4. Aluatul decongelat se întinde pe masă, se pune umplutura de legume, se adaugă brânza direct din tub, se rulează
și se transferă în tava de copt. Se lasă 20-25 de minute maximum.

Pe lângă acest foietaj cu legume poți să mai pregătești și o plăcintă cu pește!