Foietaj cu carne de porc

foietaj cu carne de porc

Am musafii în seara asta și cu asta îi servesc- foietaj cu carne de porc. Soțul spune că se potrivește la fix cu berile pregătite de el! 

Ingrediente pentru foietaj cu carne de porc:

● un pachet aluat foitaj
● 550 g carne de porc tocată
● o ceapă

● un morcov

● un ou
● cimbru

● un gălbenuș pentru copt
● 2 linguri ulei

● sare

● piper

1. Se încinge uleiul într-o tigaie și se pune carnea tocată la rumenit.
Se lasă până își schimbă culoarea uniform.
2. Se curăță și se spală bine legumele. Ceapa se taie mărunt, morcovul se trece prin răzătoare, după care se amestecă bine cu carnea rumenită.
3. Se adaugă apoi oul bătut, cimbrul și se potrivește gustul de sare și piper.
4. Se desfășoară aluatul de foitaj pe masă, se întinde umplutura de carne, se rulează, se așază în tava de copt și se unge cu gălbenuș. Se lasă la cuptor pentru 30 de
minute.

Nu vrei să faci și o porție de chifteluțe de varză?