Florin Călinescu, prima reacție după ce a aflat că micuța gimnastă Emma Neagu a murit

Florin Călinescu, prima reacție după ce a aflat că micuța gimnastă Emma Neagu a murit

Florin Călinescu este primul dintre jurații „Românii au talent' care a reacționat după ce a aflat vestea tristă  că micuța gimnastă Emma Neagu a murit la doar 15 ani.

 

Îndărgitul prezentator TV a postat pe contul lui de Facebook o imagine cu Emma, alături de mesajul: „Emma. Te rog să ne ierți!'. Emma Neagu, concurenta de la „Românii au talent', a murit la doar 15 ani din cauza cancerului osos cu care fusese diagnosticată în 2017.

Emma Neagu  a impresionat în acest sezon al emisiunii „Românii au talent',   cu ambiția și putere sa, oferind o adevărată lecție de viață. În ciuda faptului că avea proteză la picior, ea a continuat să facă gimnastică și a executat în emisiune un număr de excepție. Ea a ajunsese în semifinală, dar,din păcate, nu va mai putea fi urmărită pe scenă.

Anunţul trist  a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor care sufereau de aceeaşi boală. Adolescenta a dezvăluit în urmă cu câteva zile că are dureri puternice și nu mai poate dansa.

 

Citește și: