Cea care a făcut-o să vorbească despre fericitele momente prin care trece a fost Horia Brenciu, alături de care Flavia și iubitul ei, Marius, au jucat împreună în „Mamma Mia!”.

„Flavia va fi o mamă minunată! Draga mea, pentru orice dilemă, îmi știi telefonul…Tata Marius, felicitări!!! :-)’, a scris Horia Brenciu pe Instragram, după ce a făcut o postare asemănătoare și pe Facebook.

„Mulțumesc, Horia. Da, voi fi o mamă minunată, când va veni momentul, și da, o să vă sun… bine, mai mult pe Alice Dumitrescu’, a fost reacția Flaviei.

Flavia Mihășan are de câteva luni o relație cu dansatorul Marius Moldovan și cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Cei doi nu au dat însă mai multe detalii.

 

Blonda de la „Neatza cu Răzvan și Dani” şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

Citește și:  Încă o vedetă de la Antena 1 este însărcinată! Va deveni mamă pentru prima dată la 32 de ani

Flavia Mihășan a mărturisit că își dorește foarte mult un copil

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Dacă până acum, Flavia își afișa mereu abdomenul plat și bine lucrat în emisiune, în ultima vreme blonda a preferat să îmbrace haine mai largi, semn că vrea să-și ascundă burtica. La începutul anului, Flavia a fost întrebată daca şi-ar dori un copil şi a răspuns încântată ca da şi că abia aşteaptă să cumpere hăinuţe pentru copii.

Se pare că este anotimpul gravidelor. Recent, Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că sunt însărcinate, iar apoi pe 26 octombrie, chiar de ziua ei, și Gabriela Cristea a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, tot o fetiță.