Nu doar că și-a revenit perfect, dar trupul ei nu trădează deloc vreo sarcină!

Flavia, aflată împreună cu iubitul și bebelușul lor, se află în această perioadă la mare. Nu a pierdut ocazia de a se fotografia și posta pe rețelele de socializare o poză care vorbește de la sine.

Vedeta poartă un costum de baie negru, minuscul, care nu ar avantaja multe femei. În cazul ei vine turnat, punându-i în evidență abdomenul deja tonifiat.

Flavia, in costum de baie la numai 7 saptamani de cand a nascutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Pentu că multe femei o întreabă cum a slăbit, Flavia le răspunde pe contul de socializare, precizând că a ajutat-o faptul că a alăptat: ”M-am îngrăşat 10 kg în timpul sarcinii, am slăbit aproape 8 kg mâncând sănătos şi alăptând exclusiv. Mai am 2 kg până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii şi gata. Asta pentru că mă întrebaţi cum am slăbit”.

În mai puțin de 24 de ore de la postare, instantaneul a strâns peste 20.000 de aprecieri, semn că vedeta este cu adevărat iubită în România.

Flavia le-a mai făcut un cadou fanilor, ea postând și două fotografii de la malul mării, în care-și ține bebelușul în brațe și îl sărută tandru. Punct ochit, punct lovit: fiecare dintre cele două instantanee a adunat peste 27.000 de aprecieri.

Vezi și Flavia Mihăișan mai are un pic și naște. Cum s-a fotografiat vedeta în a 37-a săptămână de sarcină și cum a ales nască

Citește și: