Se bucură din plin de noul statu de mămică și se pregătește de nuntă, după ce iubitul ei, Marius Moldovan a cerut-o în căsătorie. Se pare că pentru flavia Mihășan, anul 2019 a fost unul al marilor schimbări. Drept urmare, ea a decis să renunțe și la micul ecran și le-a dezvăluit fanilor că nu se va întoarce în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și le-a transmis foștilor ei colegi multă baftă în noul sezon.

 

„Am ales poza asta pentru ca mi se pare ca ilustreaza perfect starea pe care o am acum! ?
Pentru ca m-ati intrebat foarte multi daca ma intorc la @neatzacurazvansidani_oficial am decis sa va raspund aici ca momentan, nu, n-o sa ma intorc. ? ?
Bebele este mult prea mic, iar eu sunt prea indragostita de el si de fiecare moment impreuna cu el.
Daaaar, ne vom vedea mai des de la noi de acasa, pentru ca da, ne facem #VLOG ??
#newbeginnings ❤️ @neatzacurazvansidani_oficial, bafta in noul sezon!!”, a scris Flavia.

 

 

Flavia și tatăl copilului ei,  Marius Moldovan, un dansator profesionist,  s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. Cei doi s-au logodit la sfârșitul lunii mai și se pregătesc atât de botezul micuțului, cât și de nuntă.

Citește și: