Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 15 ani. Cum s-a transformat de-a lungul anilor. Mesajul emoționant al vedetei

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 15 ani. Cum s-a transformat de-a lungul anilor. Mesajul emoționant al vedetei

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 15 ani, iar vedeta a postat pe contul ei de Instagram  un filmuleț emoționant realizat din mai multe imagini cu Ayan de-a lungul aniilor, dar și un mesaj emoționant.

Ayan a venit pe lume pe 1 august 2004, iar ieri a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Cum pentru fiecare mamă, copilul ei e cel mai important om din univers, Mihaela a marcat aniversarea fiului ei cu un mesaj și un video emoționant pe contul ei de Instagram. În doar  câtea ore, filmulețul a fost urmărit de aproape 60.000 de mii de fani, fiul Mihaelei făcând furori pe internet.

„15 ani de iubire pură. La mulți ani, puiul meu@ayanschwartzey#ayanmylove #myfirstheartbeat#forever #grateful #proud#happybirthday', a scris Mihaela.

 

Ayan este pasionat și de sporturi extreme

Mai mult, în filmuleț se pot urmări mai multe imagini cu băiatul ei de când era mic până în prezent, transformarea fiind spectaculoasă. Ayan aproape o întrece în înălțime pe mama lui și este plin de mușchi, având un corp foarte bine lucrat. De altfel, Mihaela a postat în ultimele luni mai multe filmulețe cu antrenamentele intense ale fiului ei. Fanii frumoasei vedete au numai cuvinte de laude la adresa fiului ei și sunt convinși că adolescentul va frânge multe inimi.

 

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu şi Elan Schwartzenberg, se pare că a moștenit de la mama lui pasiunea pentru sport, cei doi antrenându-se uneori împreună. Vedeta Pro TV și fiul ei s-au mutat în Monaco, în urmă cu opt ani, când Ayan avea doar patru ani.

Citește și: